Danimarkalı Kardeşlerin Yağmurla İmtihanı | The Rain

The Rain

        Yağmurlu bir günde yağmurla ilgili bir dizi paylaşmak mantıklı geldi bugün bana. O yüzden sizlere gene bir Netflix yapımı olan The Rain adlı dizinin tanıtımını yapmak istiyorum.

    Önemli Not: Bu diziden sonra her yağmur yağdığında farklı biz gözle bakacaksınız, dermişimm :) Haha. Her yağdığında olmasa da bir süre boyunca aklınıza gelecektir. :)



Alba August - Simone


Lucas Lynggaard Tønnesen - Rasmus


    Konusu: Danimarkalı iki kardeş, yağmurla beraber gelen bir virüs çeşidinden kurtulmayı babaları sayesinde başarmışlardır. Virüs, İskandinavya nüfusunun çoğunu yok etmiştir. Kardeşler, hep aynı sığınakta yaşayamayacaklarını ve yemeklerinin azalmasından dolayı ve ayrıca dışarıdaki yaşamı da merak ettiklerinden, sığınaktan çıkarlar ve yollara düşerler. Dışarda başka kurtulan gençlerle de birleşip yola öyle devam ederler. Artık özgür olduklarını düşünseler de yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.


The Rain


         Henüz sadece bir sezon oynadı. Dizide baya olaylar oluyor ve iki kardeşi zor bir yolculuk bekliyor diyebilirim izlemeyenler için...

    "Dark" dizisini bilenleriniz varsa, ona yakın bir teması var. Karanlık bir tema ama sıkıcı değil. Kendini izlettiriyor. Akıcı da... Yani izlemekte pek tereddüt etmenize gerek yok eğer bu tarz seviyorsanız.

    Bu dizinin en hoşuma giden yanı ise senaryosu oldu. Evet, gene bir virüs olayı biliyorum, çok yapıldı diyeceksiniz ama bu dizide o olay çok daha farklı işlenmiş. Yağmurla gelerek... Baya ürkütücü.


Simone


    Oyunculuklar başta pek tatmin etmemişti izlerken ama ilerleyen zamanlarda gözümün alışması nedeniyle iyi olduklarını farkettim.

    Karakterler diziye iyi oturmuş.

    Her ne kadar gerçek hayatta böyle olaylar olmasını istemesem de bir şekilde böyle dizi ve filmler ilgimi çekiyor ve izlemek hoşuma gidiyor. Hayatta kalma çabalarıyla ilgili olan belgesel, dizi ve filmleri izlemeyi seviyorum.

    Eğer zamanınız varsa sizin de izlemenizi öneririm. En azından bir şans verebilirsiniz...


 
 


- Nazlı


  
Danimarkalı Kardeşlerin Yağmurla İmtihanı | The Rain Danimarkalı Kardeşlerin Yağmurla İmtihanı | The Rain Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 16:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.