Bütün Süper Kahramanlar Pop Culture e Kaçmış!

Pop Culture


         Herkese merhaba. Çok mu çok tatlı bir yazıyla karşınızdayım bugün.

    Geçenlerde Galata-Beyoğlu taraflarında dolaşırken rastladığımız Pop Culture adındaki bir mağazadan söz etmek istiyorum sizlere. Çünkü buraya bayıldım. Süper kahramanlara karşı olan özel ilgim beni direkt içeri davet etti ve kendimizi içerde bulduk. :))

    Alice Harikalar Diyarında gibi bir oraya bir buraya bakıp, inceleyip durduk. O kadar gerçekçi yapmışlar ki! Gözlerimi alamadım.

Superman

Joker

Batman

    Burada, film karakterlerinin bile minyatürleri var aslında. Birçok çeşit figür var. Game of Thrones, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter dan karakterler ve bardak, asa, kılıç gibi aksesuarlar satılmakta. Hepsi birbirinden güzel ve göz alıcı.

    Game of Thrones dan tanıdığımız Lord Baelish ve Joffrey Baratheon karakterlerinin pek tercih edilip alınmadığını söylediler. Onlar ellerinde kalıyormuş. Kötü karakterler fazla tercih edilmiyormuş...  

       Bunun yanında Jon Snow gibi aşırı sevilen karakterler ise geldiği gün bile satılabiliyormuş. Pusuda bekliyorlarmış yani anlayacağınız. :)





         Yüzüklerin Efendisi filminin aksesuarları ise en beğendiklerim arasındaydı. Kılıçlar gerçeğe yakınmış ve baya keskinmiş. Biraz bileseniz, bir adamı kesebilirmiş yani... (Sauron un başlığına bakar mısınız Allah aşkına. Ne kadar da korkutucu görünüyor.)

    Avengers: Infinity War filminin de ayrıca figürlerini yapmışlar. Çok hoşuma gitti.





         Camlarda gördüğünüz Stormtrooper yansımaları ise tam karşısından gelmekte. Karşı tarafta kocaman bir Stormtrooper figürü vardı. Etkileyiciydi.

 
 
      Üst katta ise gene figürler ve çeşitli DC Comics ve Marvel çizgi romanları ve diğer birçok çeşitte çizgi roman vardı.
 
   Sorduğumuzda bu figürlerin Amerika dan geldiğini söylediler. Üretilen sınırlı sayıdaki ürünlerden, dünyanın çeşitli ülkelerine yolluyorlarmış. Alıcıları genelde koleksiyoncularmış ve hatta yatırım için bile alanlar oluyormuş.
 

 
 

        Galata da ve bir de Bahçeşehir Akbatı Avm de mağazaları mevcut. İnternet sitelerinden daha detaylı incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sosyal Medyada da varlar. Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarını da dilerseniz takip edebilirsiniz.


- Nazlı


 
Bütün Süper Kahramanlar Pop Culture e Kaçmış! Bütün Süper Kahramanlar Pop Culture e Kaçmış! Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 11:00 Rating: 5

4 yorum:

  1. harika ya , bende uğramalıyım en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  2. Süper bir dükkanmış. Bayıldım

    YanıtlaSil
  3. Özellikle Batman, Yüzüklerin Efendisi, GOT hastası olarak dükkana bayıldım! İstanbul'a gittiğimde mutlaka uğrayacağım, sevgiler ♥

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.