Bir Jason Momoa dizisi: Frontier



Merhabalar :) Hepimiz yabancı dizileri izliyoruz artık, öyle ki baya bir bağımlısı olmuş durumdayız. Gerek senaryoları, gerek geçtikleri dönemler, gerek sürükleyicilikleri bakımından bu diziler bizleri alıp başka diyarlara götürüyor. Bugün sizlere Game Of Thrones dizisindeki Khal Drogo rolünden tanımış olduğumuz Jason Momoa'nın dizisinden bahsetmek istedim. Bu rol ona cuk oturmuş açıkçası. Kendisi bu tarz rollerin adamı adeta :) Eğer bugünlerde izleyecek dizi arıyor ve karar veremiyor, birde eski dönem dizilerini seviyorsanız bu dizi tam size göre olabilir :)



Frontier 1800'lü yıllarda geçiyor. Kuzey Amerika'da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yerlilerin geçim kaynağı olan kürk ticareti Avrupalıların bölgeye gelmesi ile gelişmiş ve ekonominin zirvesine oturarak önemli bir para kaynağı haline gelmiştir. İş görüşmeleri ve anlaşmaların sık sık baltalarla çözüldüğü dizide yerli kabileler ve Avrupalılar arasındaki hassas ilişkilere değiniyor.






 Şu anda 2 sezon oynamış durumda ve her sezon 6 bölümden oluşuyor. Yani neredeyse 2-3 günde bitirebilirsiniz. 3.sezon ise yolda :)


Benim dizi hakkındaki görüşlerim ise olumlu çünkü dizi çok akıcı. Olaylar büyük bir hızda ilerliyor ve dizide sürekli hareketlilik var. Sanki bölümler 42dk'da değilde 15-20 dk'da bitiyor :)

Sizler için fragmanıda bu linke koydum. Buradan izleyebilirsiniz :) Yeni yazıda görüşmek üzere!


- Merve


Bir Jason Momoa dizisi: Frontier Bir Jason Momoa dizisi: Frontier Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 16:10 Rating: 5

4 yorum:

  1. Netflixte listeme alip alip cikardigim dizi.Bir turlu izlemeye firsat olmadi yaa...🙈Yazindan sonra arkadasa bir sans verme karari aldim sevgili ikiz gezegen💙🤗Sevgilerle efenimmmm🙌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şans ver bakalım 😊 Beğenirsin diye umuyoruz 👯😜

      Sil
  2. Merak ettim. Mutlaka göz atacağım.
    Teşekkürler tavsiyeleriniz için

    YanıtlaSil
  3. Dizi kültürüm çok yok ama bir şans verilir her halde :) Teşekkür ederim paylaşımınız için :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.