Dikkat! Burada Kendinizi Kaybedebilirsiniz! Watergarden İstanbul

Watergarden İstanbul (Ataşehir)
Birkaç gün önce, annemiz sayesinde çok güzel bir alandan haberimiz oldu ve ilk fırsatta soluğu orada aldık. Burası, Watergarden İstanbul'du. Hemen detaylara geçiyorum. :))

Watergarden İstanbul, tahmin edeceğiniz üzere sulu biryer. Şöyle ki, kocaman bir havuz var ve üzerinde birsürü fıskiye mevcut. Bu fıskiyeler müzik ve kareografi eşliğinde, 30 dk. da bir gösteri yapıyor. Ne hoş değil mi? :)

Ataşehir'de yapılmış olan bu alan bence çok kullanışlı olmuş. Çünkü içerisinde sadece havuz barındırmıyor. Birçok seçenek, birçok güzellik barındırıyor! Restoranlar, oyun alanları, macera parkı, nostalji sokağı gibi alternatif seçenekler ile burada çok güzel ve eğlenceli vakit geçirebilirisiz.

Biz akşam gittik görmek için. Fakat gündüz de ayrı güzel oluyordur burası. İçeride Avm de mevcut. Daha birçok mağaza açılmamış. Onlar da açıldıktan sonra belki de hali hazırda gittiğim Avm lerin pabucunu dama atarım kim bilir? ;)


Watergarden İstanbul havuz yukardan görünüm

Havuz şovuna gelirsek, 30 dk da bir ve 2 şarkı şeklinde oluyor. Şovlar gerçekten çok etkileyici. Alevler çıktığında, etrafa yayılan sıcaklık ile o soğukta iyi ısındık. ;)











Watergarden İstanbul 
Watergarden İstanbul Alevli Şov

Birde çok tatlı bir nostalji sokağı var.

Watergarden İstanbul Nostalji Sokağı


Watergarden İstanbul Nostalji Sokağı

Diyeceğim o ki, burayı herkes gidip görmeli. Vakit geçirmekten çok keyif alacağınıza emin olabilirsiniz. 

Nazlı Börkü

Yazılarımızı beğeniyorsanız takibe devam ! :)


Dikkat! Burada Kendinizi Kaybedebilirsiniz! Watergarden İstanbul Dikkat! Burada Kendinizi Kaybedebilirsiniz! Watergarden İstanbul Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 19:02 Rating: 5

6 yorum:

  1. yazı çok güzel olmuş..burayı sayende keşfettim :) eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, o zaman ne mutlu bana! :)

    YanıtlaSil
  3. 29 ekim gündüz de maaile biz oradaydık,blogum için bolca fotoğraf çektim,bu ay sonu gibi de yazısını paylaşacağım.Güzel tesadüf olmuş mekan yazılarımız...Blogunuzu Google+ ekledim ben de sizi http://yesimlehertelden.blogspot.com/ sayfama beklerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Evet, öyle olmuş. :) Bizde sizi takip ettik. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Kafa dağıtmak, stres atmak için güzel bir yer olabilir. :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.