Çok Da Fifi: Hatunlar Stand-Up (IF Performance Hall)




25 Ekim günü, "farklı" bir Stand-Up gösterisi izledik. Gittiğimiz bu gösteriden bahsedeceğim sizlere bugün değerli okuyucular. 

Farklı diyorum, çünkü Stand-Up gösterileri genelde erkekler tarafından sergilenir ve tek kişi sahneye çıkar. Fakat bu sefer 6 birbirinden tatlı bayan tarafından sergileneceği için bizde farklı bir merak duygusu uyandırdı. Etkinliği nereden görmüş olduğumu merak edenler oldu, tabiki IF Performance Hall'un Facebook sayfasındaki etklinlik duyurusu bölümüne abone olmuştum. Buna da buradan açıklık getirdiğime göre gelelim gösterinin detaylarına.

Stand-Up gösterisini yapmış olan şeker mi şeker bayanların isimleri şu şekildeydi;

Aslı Akbay
Buse Sinem İren
Meltem Parlak
Hande Yögen
Şirincan Çakıroğlu
Deniz Özturhan
Leyla İrem İncegül

Bu bayanların kimi oyuncuymuş, kimi yazarmış, kimi İngiltere'de Stand-Up bile yapmış.

IF Performance Hall Ataşehir

Bahsettiğim üzere, gösteri IF Performance Hall Ataşehir'de gerçekleşti. Gittiğimizde, yukarıda görmüş olduğunuz gibi içeriye girebilmek için sıraya girmeniz gerekiyordu. Kuyruk buradan az gibi görünüyor fakat arkaya doğru epeyce bir uzuyordu. :) İçeriye girdiğimizde ise, baya bir kalabalık olduğunu gördük ve daha gelenlerle beraber oturacak yer kalmadı ve ayakta kalanlar oldu (neyse ki biz oturacak yer bulabildik). Gösteri başlamadan önce ise çok iyi müziklerle kulaklarımızın pası silindi. Müzikler çok özenle seçilmişti, belliydi. Jazz, 80'ler Pop, Fransızca ve daha fazla stilde ve dilde müziklerle sıkılmadan gösterinin başlamasını bekledik.






Sadece iki tanesinin fotoğrafını çekebildim çünkü sahnede ışık patlıyordu maalesef. 

Gösterinin konusuna gelirsek, kadınların yaşadığı sıkıntılarla ilgiliydi genel olarak. Yani anafikir buydu diyebilirim. Mizahi bir şekilde kadınların ne zaman ve nelerden zorluk çektiğinden bahsedildi. Erkeklere ve kadınlara empati yaptıracak cinsteydi. Oldukça komikti ve keyifli bir şekilde izledik. Bu kadınlar hem yetenekli, hem cesur, hem de izlenesi birer Stand-Up göstericisiler ! :) 

Nazlı Börkü

Yazılarımızı beğeniyorsanız takibe devam ! :)
Çok Da Fifi: Hatunlar Stand-Up (IF Performance Hall) Çok Da Fifi: Hatunlar Stand-Up (IF Performance Hall) Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.