Gözümüz Yollarda Kalacak - Ghost in the Shell (Kabuktaki Hayalet)

Ghost in the Shell

Bir yazıda daha hepinize merhaba ! Sizlere bugünki yazımda, Scarlett Johansson'ın yeni filmi Ghost in the Shell (Kabuktaki Hayalet)'den bahsetmek istiyorum.

Merve ve ben yabancı film ve dizilere acayip düşkünüzdür. Bunu yakın çevremizdekiler çok iyi bilir. :) Çokta yakından takip ederiz ve bu da demek oluyor ki, blogumuzda sizlere sıkça sinemada izlemeye gittiğimiz filmlerden, vizyona girmesini beklediğimiz filmlerden yada izlediğimiz yabancı dizilerden bahsedebiliriz. Bu konuda baya iyiyizdir, biraz övüneceğim çünkü baya geniş bir yelpazemiz var. :P

Evet, gelelim filmin detaylarına. Film, 1995 yapımı Ghost in the Shell adındaki Cyber Punk bir animeden alınma. Rupert Sanders tarafından yönetilmiş ve yapımcılığını da Paramount Pictures ile Dreamworks üstlenmiş. Ayrıca Fragmanından da belli oluyor ki, Scarlett Johansson bu önemli rolün hakkından iyi gelmiş.



Evet, fragmanı izlediniz ve birşey farkettiniz. Scarlett'in saçları ! Belli ki, Scarlett bu film için -kendi- saçlarını siyaha boyatmak zorunda kalmış ve iki yaşındaki kızı Rose bu durumdan pek hoşlanmamış. :) Paylaştığım bu ikinci videoda bu konu hakkında konuşuyor ve Yeni Zelanda'da 4 gün çekimleri sürmüş olan Scarlett Johansson (Binbaşı Motoko) ve Pilou Asbæk’in (Batou) arasındaki silahlı çatışma sahnesi mevcut.



Ghost in the Shell'i 31 Mart 2017 tarihinde izleyebileceğiz. Gözümüz yollarda kalacak, vizyona girmesini beklemek çok zor olacak, çünkü izlemeyi en beklediğimiz filmler arasına girdi kendisi. :)


Ghost in the Shell-Scarlett Johansson


Nazlı Börkü

Gözümüz Yollarda Kalacak - Ghost in the Shell (Kabuktaki Hayalet) Gözümüz Yollarda Kalacak - Ghost in the Shell (Kabuktaki Hayalet) Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 14:09 Rating: 5

1 yorum:

  1. tam bana hitap ediyor :) mart ayı rezervasyonunda :)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.