Polisiye Dizi Severler İçin - The Alienist



Yeni yazımızdan merhaba! Yabancı dizi sektörü öyle bir hal aldı ki artık yetişmekte zorlanır olduk. İlgimizi çeken o kadar çok dizi varki hangi birini izleyeceğimizi şaşırır olduk. İzlediğimiz her dizide kendimize yeni birşeyler katıyoruz, hatta bağımlılık yapıyorlar. Hele ki dönem dizileri gerek kostümleri, gerekse atmosferi açısından bir ayrı güzel oluyor.

 Bugün sizlere bir dizi önerisinde bulunacağım. TNT'de başlayan ve Celeb Carr'ın romanından uyarlanan The Alienist (Ruh Avcısı) isimli bir polisiye dizisi. Dizi 22 Ocak 2018'de başladı.

 Times muhabiri John Schuyler Moore, okul arkadaşı psikolog "ruh avcısı" Dr. Laszlo Kreizier ve henüz yeni atanmış olan polis müdürü Theodore Roosevelt'in bir cinayet soruşturması için birlikte çalışmalarının hikayesini anlatıyor. 


Oyuncularda ise başrollerde Daniel Brühl, Dakota Fanning ve Luke Evans'ı görüyoruz. Özelliklede sağlam bir oyuncu kadrosu var.










Fragmanını ise aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İyi seyirler şimdiden! :)


 
 
 
- Merve
 
Polisiye Dizi Severler İçin - The Alienist Polisiye Dizi Severler İçin - The Alienist Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 23:44 Rating: 5

3 yorum:

  1. O kadar çok dizi var ki dediğiniz gibi hangisini izleyeceğini şaşırıyor insan :) Tanıtım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok dizi var cidden :)

    Benim de okuyacağım çok kitap var, hafta sonu başlayıp bitiririm diye umuyorum hepsini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim de sürekli okuduğumuz kitaplar var ama iş yabancı dizilere gelince de kendimizi tutamayıp izliyoruz, çünkü çok kaliteli yapıyorlar. Bizim dizilere benzemiyor onların yaptıkları... Uzaktan yakından alakası yok.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.