Raşit Bağzıbağlı Spring/Summer 2017 Defile İzlenimlerimiz

Merhaba sevgili okurlarımız. Bugün sizlere, önceki gün gitmiş olduğumuz ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın defilesinden izlenimlerimizi aktaracağız. :)

Defilenin daveti bize, Stilistlik eğitimimizi almış olduğumuz Kariyer Eğitim Kurumları'ndan geldi. Böyle güzel bir fırsatı sundukları için öncelikle onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelelim detaylara. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul bildiğiniz üzere bu sene Zorlu Center'da gerçekleşiyor. Defileyi izleyebilmek için öncelikle oraya gittik ve Kariyer Eğitim Kurumlarından gelecek olan diğer arkadaşları bulduk ve başladık hep beraber defilenin başlamasını beklemeye. Tabiki herkes birbirinden şık giyimliydi ve içeride oldukça nezih bir ortam vardı. Herkes pankartların önünde resim çekilebilmek için yarışıyordu ve bizde onlardan ikisiydik tabiki !! ;).



fashion show


Heyecanlı bekleyişlerimizin sonucunda beklenen an geldi ve defilenin başlayacağı söylendi. Hep beraber salona girmek için sıraya girdik. Oldukça uzun bir kuyruk vardı.


Salona girişte, biletleri 3 kere kontrol ettiler. Adamlar işini sağlama alıyor. ;) İçerisi çok kalabalıktı ve neredeyse hiçbir koltuk boş değildi. Bekleme anında çalan Opera müziği de çok beğendik. Veee biraz sonra ışıklar söndü, defile başladı.

Genellikle elbise ağırlıklı bir koleksiyondu diyebilirim. Pantolon-ceket takım da vardı fakat daha çok elbiseler ve transparanlık hakimdi. Elbiselerde saçaklar ve simli, pullu detaylar sıkça göze çarpıyordu. 

defile

defile

Bunların haricinde, renk skalası çok geniş bir koleksiyon değildi. Sarı, kırmızı, beyaz, siyah, mor gibi renklerin dışına çıkılmamıştı. Defile müzikleri ise gerçekten çok iyi seçilmişti.

Defilenin sonunda ise Raşit Bağzıbağlı, Tülin Şahin ve Demet Kutluay ile beraber selam vermeye çıktı. Enerjileri çok yüksekti. Özellikle Demet Kutluay, oynamadan duramıyordu resmen! :) Çok tatlı görünüyorlardı. 

Defile izlenimlerimiz bu yönde oldu. Yeni yazılarda görüşmek üzere ! 

Raşit Bağzıbağlı Spring/Summer 2017 Defile İzlenimlerimiz Raşit Bağzıbağlı Spring/Summer 2017 Defile İzlenimlerimiz Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 16:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.