Golden Rose Koz-Matik (cosmeticmachine)

Sizlere güzel bir haberim var bugün !! Golden Rose Kozmetiği hepimiz biliyoruz. Bu kozmetik markası, geçenlerde ülkemizde çok güzel bir ilke imza attı. Bu ilk ise, kozmetik makinesi !! (alkışşş)

Mesela birgün dışarı çıktıktan sonra yanınıza ruj almayı unutmuş olduğunuzu farkedebilirsiniz -ki bu çok kötü bir duygudur ve bütün gün modunuzu düşürebilir- bu gibi durumlarda artık Golden Rose Koz-Matik herzaman yanımızda ! :) Fakat bunun için tabiki çok noktaya konması lazım yani şu anlık için sadece Yenikapı İDO' da mevcut. Eğer sıklaşırsa demeyin keyfimize. Açıkçası benim evden aceleyle çıktığım zamanlarda rimel sürmeyi unuttuğum veya rujumu sürdükten sonra yanıma almayı unuttuğum ve evden aceleyle çıktığım çok oldu. 



Fakat bence sadece tek bir eksi yönü var. O da, normalde biz kozmetik dükkanlarından alırken bunu deneme fırsatımız oluyor, ama burada o olmayacak. Yani, almak istediğimiz ürünü denemeden alacağız. Fakat zor durumlar için kurtarıcı mı? Evet. Sadece zor durumlar için de değil, beğendiğiniz bir ürünü de alabilirsiniz tabiki. :) Peki siz ne düşünüyorsunuz? Daha farklı düşünceleriniz var mı? Yorum olarak belirtirseniz tartışabiliriz.

Nazlı Börkü

Yazılarımızı beğeniyorsanız takibe devam ! :)

Golden Rose Koz-Matik (cosmeticmachine) Golden Rose Koz-Matik (cosmeticmachine) Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 19:22 Rating: 5

4 yorum:

  1. küçük marketler şeklinde otomatlar olsa aslında...tuttum bu fikri..:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle, bir an önce daha fazlalaşırsa iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  3. Ben çok beğendimbu otomatı.:)Bu arada bloğunuzu takibe aldım ;)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.