Sanatseverler "Art Weeks Akaretler"de Buluştu

Art Weeks Akaretler 

    Merhaba sevgili okuyucular. 15 gündür devam etmekte olan "Art Weeks Akaretler" dün itibariyle son buldu. Sanata karşı olan ilgimiz ve sizlere sergiler hakkında bilgi verme isteğimiz neticesiyle de dün oradaydık ve sanata hayli doyduk. İkizGezegen boş durmuyor ve sizlere sergilerden haberler getirmeye devam ediyor :)

  Numaralandırılmış olan Akaretler'deki sıraevlerde sergilenen sanat eserleri, çeşit çeşit stillere sahipti. Birçok ismin çalışması mevcuttu. Fotoğrafları paylaşırken çalışma sahiplerinin isimlerini yazamayacağım çünkü çok fazla sayıda isim ve çalışma mevcuttu Art Weeks'te. Fakat hepsinin ismini toplu halde yazacağım zaten, merak edenler isimlerinden araştırıp hangi çalışmaları hangileri yapmış rahatlıkla bulabilirler.

  Bu isimler sırasıyla; 

  No:4'te Burcu Perçin, Kemal Seyhan, Burhan Kum, Sinan Logie, Ekrem Yalçındağ, Burcu Yağcıoğlu, Mustafa Horasan, Ansen, Ekin Saçlıoğlu, Rasim Aksan, Ahmet Elhan ve Nuri Kuzucan. 

  No:21'de Artsümer Onur Gülfidan, Gözde İlkin, Erdal Duman, Serkan Demir, Bahar Yörükoğlu ve Merve Çanakçı ile, The Empire Project Ali Taptık, Alp Sime, Banu Birecikligil, Burhan Kum, Can Pekdemir, Cemil Batur Gökçeer, C.M. Kösemen, Emin Altan, Esra Rotthoff, Halil, Jasper de Beijer, Lale Tara, Mehmet Güleryüz ve Nathalie Mamboury Güleryüz. 

    No:37/39'da Merdiven Art Space Fırat Engin, Leyla Emadi, Şakir Gökçebağ, Işıl Eğrikavuk, Begüm Alkoçlar, Ahu Akgün, Bahadır Çolak, Bora Güney, Buğra Erol, Büşra Çeğil, Çağıl Harmandar, Emrullah Orunklu, Hüseyin Aksoy, Kadriye İnal, Ömer Mirdemir, Veli Aras Yalçınkaya, Ahmet Oran, Selma Gürbüz küçük, Cengiz Yatağan, Seyhun Topuz, Ekrem Yalçındağ, Sabire Susuz, Serkan Adın, Bahar Oganer, Arzu Akgün, Suat Akdemir, Kübra Boy, Deniz Ardıç, Serkan Adın, Zeynep Çilek, Jose Luis Puche, Abdulkadir Öztürk, Nesli Türk, Saghar Daeiri, Şevket Sönmez, Eylül Deniz, Yiğit Yazici, Nilay Özenbay, Serife Ercantürk, Gözde Baykara ve Ziya Tacir.

  No: 41'de Aykut Aytuğ, Duygu Aydoğan, Elif Havuz, BüroSarıgedik Gülsün Karamustafa, Canan, Murat Akagündüz, Ergin Çavuşoğlu, Erdil Yaşaroğlu, Sena.

  No: 45'te Merih Akoğul, İzzet Keribar, Bülent Özgören, Ali Kabaş ve Saygun Dura.

  No: 55'de Öner Kocabeyoğlu, Derya Yücel, Öner Kocabeyoğlu.

















   Gördüğünüz gibi sergilerde çok renkli çalışmalar yer alıyordu ve ince detaylı çalışmalar vardı. Birçok farklı teknikler kullanılmıştı.

   En çok dikkatimi çeken çalışmalardan biri de Cengiz Yatağan'a ait yap-boz parçalı koleksiyon oldu. Kendisinin çok anlamlı bir notu da sergide yer alıyordu. 










- Nazlı
Sanatseverler "Art Weeks Akaretler"de Buluştu Sanatseverler "Art Weeks Akaretler"de Buluştu Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 16:03 Rating: 5

1 yorum:

  1. Detaylı içeriklerle geliştirdiğiniz çok güzel bir blog. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.