Fakirlerin Umudu Robin Hood Geri Döndü!

Robin Hood

      Herkese merhaba! Yağmurlu kış günlerinde sinemaya gitmek takdir edersiniz ki çok iyidir. Evlere tıkıldığımız bu kış günlerinde bilhassa çok iyi aktivite oluyor. Hem yürüyüş yapıp hava almak hem de sevdiğiniz filmleri büyük ekranda daha heybetli bir biçimde izleme fikri beni herzaman için cezbettiğinden, herkesin de gitmesi taraftarı oldum hep.

   Yani biz bugün Robin Hood filmini izlemek üzere sinemadaydık açıklamalarımdan anlayacağınız üzere :) 

  •    Filmin Konusuna Gelirsek: Robin Hood Haçlı seferlerinden dönüyor, bir de bakıyor ki Sherwood Ormanı yolsuzluktan geçilmiyor. Nottingham Şerifi geçmiş başta halkı sömürüyor. Tabiki hikayesinden zaten tanıdığımız Robin'de operasyona başlıyor ve halka yardım edip adaletin yerini bulması için çabalıyor.




Taron Egerton

   Fragmanını izlediğimde "Assasin's Creed" tarzı olduğunu gördüm. O oyunun da geçtiği ortamları çok beğeniyordum. Filmi de izleyince düşündüğüm doğruymuş dedim, baya benzer yönleri vardı. Tahta geçitler ve iç içe geçmiş binalar vs baya güzel sahneleri vardı. O dönemi çok iyi yansıtmışlar. 

   Oyunculara gelirsek, Taron Egerton Robin Hood'un hakkını vermiş. Gerçekten iyi oynamış, tam bir yetenek. Jamie Foxx'ta başrol oyuncuları arasında ve "Little John" rolünde bir Müslüman'ı canlandırıyor. Robin'i eğiten, onu okçulukta en iyiye ulaştıran kişi ve o da Şerif'e baş kaldıranlar tarafında.


John ve Robin iş birliği
   
   Eve Hewson ise "Marian" rolünde ve Robin'in sevdiği kadın olarak izleyiciler karşısına çıkıyor.


Marian

   İyi oyuncular ve iyi prodüksiyon kendini belli etmiş. Bu arada yönetmen koltuğunda "Peaky Blinders" ve "Black Mirror" gibi artık kült diyebileceğimiz yabancı dizilere yönetmenlik yapmış olan Otto Bathurst oturuyor. Bunun da altını çizelim. Zaten filmi izlerken Peaky Blinders havası da alıyorsunuz yer yer. Sokaklarda ateşlerin yükselmesi, sanayi ortamı falan. Bu kadar iyi bir film ortaya çıkmasına şaşırmamak lazım. Bence gidip izleyin derim, detaya girmeyeceğim. :)







-Nazlı


Fakirlerin Umudu Robin Hood Geri Döndü! Fakirlerin Umudu Robin Hood Geri Döndü! Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 16:30 Rating: 5

10 yorum:

  1. Harika sinema önerisi için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Otto Bathurst hatrına izleyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Fakirlerin umudu biraz Robin Hood'un üzerinde ağırlık oluşturabilir :) O zenginden alıp fakire dağıtan bir kahraman. Onu Bolu beyine meydan okuyan Köroğlu'na benzetiyorum :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Kitap okumak kışın daha cazip gelse de güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin tercihiniz tabi. Ben hem kitap okuyorum, hem film veya yabancı dizi izliyorum tercihe bağlı :)

      Sil
  5. arka plan beyaz yazılar gri okurken gözler pert oluyor az. onun dışında öneri için teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  6. Aksiyonu bol bir filme benziyor. Bana göre Jamie Foxx'un filmde olması filmi çekici kılıyor. Robin Hood'un yaşlılığını anlatan bir filmde çekseler keşke :)
    Filmin temposunu merak ediyordum. Yorum için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  7. film tavsiyeniz için teşekkürler .

    YanıtlaSil
  8. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.