Blade Runner 2049 - Spoilersiz


     Yeni yazımızdan merhabalar! Bugün Blade Runner 2049 (Türkçesi Bıçak Sırtı imiş) filmini izlemeye gittik ve sizlere -spoilersiz- bir şekilde filmden bahsetmek ve tanıtmak istedim. Bu ikinci film aslında, ilk film 1982 yılında gösterime girmiş. Yani 30 yıl kadar aradan sonra ikinci film çıkmış.

     Başrollerinde Joe rolünde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde ise Harrison Ford'u görüyoruz.





Bir diğer oyuncu ise Suicide Squad'daki başarılı rolünden de tanıdığımız Jared Leto.



   Filmin konusuna gelecek olursak, Los Angeles Polis Departmanı'nda görev yapan Memur K, toplum yaşamını kaosa sokacak olan ve uzun zamandır saklı kalan bir sırrı açığa çıkartır. Bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı Rick Deckard'ı bulup ondan bazı sorularına yanıt alması şarttır.

   Cyberpunk evren güzel işlenmiş. Benim görüşüm filme gitmeden önce, filmin süresini göz önünde bulundurun. 2 saat 44 dk'lık bir süresi var ve konusu biraz yavaş ilerliyor. Eğer ben sıkılırım, o kadar süre duramam gibi durumlarınız var ise baştan gitmeyin derim. Lakin 4-5 kişi filmin bitmesine 15dk kala dayanamayıp çıktı :D Yanlış duymadınız! O kadar izlediler ve olayların sonuçlanmasına yakın çıktılar! Neyse, onların görüşü diyelim :)

Yeni yazımızda görüşmek üzere :)

Blade Runner 2049 - Spoilersiz Blade Runner 2049 - Spoilersiz Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 18:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.