Ataşehir'in Yeni Eğlence Mekanı: FESTİVALL


Merhaba eğlence severler! Evet konuya böyle girdim çünkü bizim okurlarımız da bizim gibi eğlence severdirler diye düşündüm :) Bugünkü yazımda İstanbul Ataşehir'de 26 Ekim'de açılan İzzet Çapa'nın cool mekanı (ÇapaMarka) ''FESTİVALL'' den bahsetmek istiyorum. Çapa yeni mekanı için ''Biz bir hayal kurduk, kendi eğlence ütopyamızı inşa ettik.'' diyor.

Ben aslında burayı daha önce görmüştüm. Yani açılmadan önce. Ancak o zamanlar tam olarak nasıl biryer olacağını anlamamıştım. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gezerken birden karşıma reklamı çıktı ve tesadüfen tekrar görmüş oldum. Nazlı'ya hemen ''buraya gitmeliyiz!'' dedim. Instagram sayfalarına baktığımda da iyice anlamış oldum ki, burası tam bizlik! :) 



Peki şimdi soracaksınız, ''FESTİVALL içinde neleri barındırıyor?'' diye. Hemen söyleyeyim; canlı müzik, yemek, içmek, pub, hatta ben ''açık hava gece klübü'' de diyorum :) Mac&Cheetos, Hamburghini, Unicorn Tears Bar, Birabüs, Amy Wine-house gibi yerler mevcut.



Peki biz oraya gittiğimizde neler oldu? Öncelikle çok kalabalık bir açılış olduğunu söylemek isterim.
Ayrıca dışarıda ve içeride çok güzel, tam Instagramlık çekim alanları da var :) 





Müzikte ise sahnede Türk dj'ler Arem Özgüç ve Arman Aydın ile daha sonra Gazapizm vardı. Gazapizm'e kadar kalamadık ama dj ler ile müziğe doyduk :)





Bence kesinlikle böyle biryer lazımdı, yani İzzet Bey burayı açarken tam 12'den vurmuş diyebiliriz. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın, hatta yolunuzu düşürün derim. Sokak yemeği ve müziğini tatmadan gitmeyin :)  Yeni yazıda görüşmek üzere!

Önemli Not: Bu mekan lokasyon değiştireceği için kapatılmıştır :( 

-Merve
Ataşehir'in Yeni Eğlence Mekanı: FESTİVALL Ataşehir'in Yeni Eğlence Mekanı: FESTİVALL Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 15:50 Rating: 5

6 yorum:

  1. Güzel anlatım olmuş mekan güzel belli . Paylaşım için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Amazing post!!
    A big hello from Germany!

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir tanıtım olmuş, gidilesi bir yer olduğu fotoğraflardan belli. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Mükemmel bir mekan.hayran olacağınıza eminim.mutlaka görün ve bu güzelliği yaşayın.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.