Walter's Coffee & Roastery'e Gittik!



Merhaba arkadaşlar :) Kahve hastaları olarak değişik coffee shoplara ilgimiz oldukça fazla. Son birkaç yıldır kahve dünyası da biliyorsunuz ki oldukça genişledi ve çeşit çeşit tasarım dükkanlar açılmaya başladı. Hangi birine gideceğimizi şaşırsak da (çünkü hepsini de merak ediyoruz :)) sıra sıra, zaman zaman gitmeye çalışıyoruz fırsat buldukça. 




Efsane ''Breaking Bad'' dizisinin temasında açılan ''Walter's Coffee & Roastery'' nin dördüncü şubesini Emaar Square Mall İstanbul'da görmeye ve birer kahve içmeye gittik bugün Nazlı ile beraber. Diğer şubeleri nerede diye soracak olursanız, Moda (İstanbul), Dubai ve Katar'da diğer şubeleri mevcut. Moda'dakine de kısa zamanda gideceğiz :) Geçen sene Küçükçiftlik Park'taki İstanbul Coffee Festival'de de yer aldıklarını hatırlatmak isterim. Yaz aylarında Çeşme’de ''Paradiso Alaçatı'' içerisindeki mağazasıyla da hizmet veriyorlarmış. Oradakilere duyurulur :)



Ayrıca yurtdışında Breaking Bad temasında bazı lokanta ve pizzacılar da mevcutmuş. Kafeyi Türkiye'de ilk defa açan isim ise Deniz Kosan. Kendisi dizinin sıkı bir hayranıymış :) 



Bu arada kafede satın almanız için çeşitli kupalar, kahveler, hediyelik eşyalar de satılıyor. Es geçmeyelim. 


Instagram sayfalarına bu linkten bakabilir, takip edebilirsiniz. 

Açıkçası kült dizilerin temalarında açılan kafeler çok hoşumuza gidiyor. Umarım kısa zamanda bütün illerde bu tarz kafeler olur ve insanlar dizilerdeki atmosferleri bir de bu şekilde deneyimlerler. Darısı diğer dizilerin ve hatta filmlerin de başına diyelim. Yeni yazıda görüşmek üzere! 
Walter's Coffee & Roastery'e Gittik! Walter's Coffee & Roastery'e  Gittik! Reviewed by Nazlı-Merve Börkü on 23:45 Rating: 5

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Kahveleri gayet güzel, zaten orada özel teknikler ile kavuruyorlarmış.

      Sil
  2. İzmir merkeze de açılsın ya, ben tam bir kahve müptelasıyım.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve değişik tema keşke her yerde olsa dediğiniz gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah açılır :) Bence açılır birkaç yıla.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.